mind_bomb Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 CZesc Jezli potrzebujesz pomocy w instalacjii OSx 86 chetnie pomoge . nie odpowiem na wszystkie pytania ale podziele sie wlanym doswiadczeniem ktore wychodowalem sposobem domowym -pruby i bledow, masz jakies pytania wal smialo .Pozdrawiam rodakow mind_bomb Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazejwiecha Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 (edited) no to walne jedno zapytanie laptop amilo pro v3505. ugrzazlem z brakiem mikrofonu i karty wifi. jakies rozwiazania znasz ? ? aaa no i znasz sposob na automatyczne dodanie -f przy przeladowywaniu, bo bez tego cos mi karta sieciowa nie odpala sie. Edited September 11, 2008 by blazejwiecha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michu Neo Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Hmmm... co do wifi... Patrzyłeś tutaj? Może zadziała, warto spróbować. Co do mikrofonu - obawiam się że będzie problem. Do dziś nie mogę na Pececie odpalić mikrofonu, a w wielu laptopach nie działa nawet wyjście słuchawek... (vide MSI Wind czy Acer Aspire One) - głowią się nad tym i głowią i rozwiązać nie mogą. Oczywiście mogę się mylić, jeśli tak jest to poprawcie mnie i uspokójcie kolegę Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUskStudio Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Mam Pytanko Mam Systemy Na Plytach: iatkos v7 iatskos s3v2 ubuntu 10.04/10.10netbook linux mint 10 win xp home sp3 Mógłby mi ktos dac linka lub samemu na pisać tutoriala jak zrobić dual boot mac os x leo/snow z ubuntu/linux mint Chodzi chyba o wpisy w GRUBIE Wogóle sie an tym nie znam Wiem jak zainstalować systemy w singlach bez dualbootu z dual bootem ma problem nie wiem jak przeedytować bootloadery i jaki wybrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorokosza Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Są i polaki .... a może byli? 2011 ostatni wpis? ehhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts